Članstvo i Volontiranje

Podrži i uključi se u rad udruge Istra Pomaže

Volonteri udruge Istra Pomaže

Volonteri Udruge su fizičke osobe koje svojim radom podupiru i sudjeluju u radu i aktivnostima udruge bez vremenskog trajanja i ograničenja i bez plaćanja članarine. Veselimo se pridruživanju svih novopridošlih volontera jer bez njihove prisutnosti rad udruge bio bi neodrživ. Ukoliko imate želju i volju pridonijeti svojim radom ili imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte ili se prijavite putem kontakt obrasca.

Članovi udruge Istra Pomaže

Članovi udruge Istra Pomaže mogu biti fizičke i pravne osobe i to kao punopravni ili pridruženi članovi. Punopravni članovi su osobe koje nastoje aktivno sukreirati i pratiti potrebe rada udruge. Pridruženim članovima smatraju se osobe koje zbog svojih ili općih razloga ne mogu aktivno pridonijeti radu udruge. Svi članovi doprinose radu i aktivnostima udruge na volonterskoj osnovi, a iz članstva proizlazi i sukreiranje rada udruge kao i određene obaveze i odgovornosti. Godišnja (kalendarski gledano) članarina iznosi 200,00 (dvjesto) kuna što je ujedno i minimalni rok članstva. Ostale pojedinosti možete dodatno saznati uvidom u Statut udruge, točka IV. Članstvo u udruzi

Ukoliko želite postati dio udruge i pridonijeti svojim članstvom ili Vam treba dodatna informacija slobodno nas kontaktirajte ili se prijavite putem kontakt obrasca.

Veselimo se vašem javljanju i svakako ste dobro došli.

Donirajte i pomozite radu udruge Istra Pomaže

Podaci za uplatu donacije:

IBAN: HR0923600001102913973

ISTRA POMAŽE

Tomassinijeva 12, Pula

model „HR00“ i poziv na broj „OIB UPLATITELJA“.

OIB: 44641956523

Donaciju možete izvršiti i tako da skenirate 2D barkod iz Vašeg mobilnog bankarstva

Istra Pomaže - HUB3A

Hvala Vam za svaku Vašu uplatu!