6. odlazak – 06.05.2021.

Dugo smo planirali 6. odlazak te se datum odlaska često odgađao. Na kraju, gotovo preko noći, odlučili smo se za pokret 6. 5. 2021. i odvezli prikupljene donacije.

Nedostatak prostora za skladištenje donacija nas je usporio. Teža organizacija prikupljanja donacija nije nam oduzela snagu.

Ovog puta kombi nije bio prekrcan, ali bilo je dovoljno stvari koje će poslužiti.

Velike zahvale ponovno idu našim suradnicima iz Gline, Aniti Kramarić i Miranu Marekoviću, koji će sve to kasnije i razdijeliti.

Naš trošak puta financirala je udruga Pozitiva iznosom od 700,00 kuna te im i ovim putem zahvaljujemo na donaciji i suradnji. Nadamo se da ćemo i mi moći uzvratiti suradnjom i doprinijeti prilikom podizanja i funkcioniranja njihovog logističkog kampa u mjestu Maja.

Registracijom udruge Istra Pomaže moramo zadovoljiti formalne, pravne obaveze, što znači da svaki donator potpisuje obrazac prilikom predaje donacije udruzi, pri čemu može birati želi li da donacija bude anonimna ili javna.
Stoga sljedeća zahvala ide upravo njima 😊:

Slavica Živolić – 2 garderobna ormara, peć za grijanje na drva, tepih

Anonimna donatorica – dječji krevet „Formula“ sa podnicom i madracem, slatkiši, 1 bicikla

Danijel Žmak – dječja soba – ormar, krevet sa ladicama, podnicom i madracem, noćni ormarić.

NAPOMENA: Ovo su samo donacije koje su isporučene na teren. Popis ostalih preuzetih donacija objavit ćemo u novoj objavi prilikom donacije istih.

Hvala što nas podržavate i pratite naš rad.

Aktivnosti udruge kroz travanj 2021
Prvo druženje s volonterima 16.05.2021.