Adaptacija stana uz NSNO i Casoni Vecchi

Kada smo odlučili osnovati udrugu jedan od postavljenih ciljeva bila je suradnja sa svim udrugama. Mislimo da je ona stara ”zajedno smo jači” parola koja zaista može promijeniti svijet. Mi ne želimo mijenjati svijet… zapravo želimo, ali ne baš cijeli svijet 🙂 Želimo pomoći promijeniti sudbine ljudi kojima je pomoć potrebna… Otvoreni smo za suradnju sa svima koji žele i rade isto što i mi. Pomažu potrebitima.

Tako je došlo do suradnje sa našom lokalnom udrugom Naš san njihov osmijeh. Pitali su nas da li možemo pomoći urediti stan za jednu njihovu štićenicu. Djevojka je došla iz Siska jer je dobila posao, a dobila je na korištenje stan koji nije baš bio u najboljem stanju. Nije nam dugo trebalo da se organiziramo i primimo posla.

I ovdje se dokazala ona naša ”zajedno smo jači”. Udruga NSNO je nabavila materijal, a mi smo odradili adaptaciju. I da ne bi priča ostala na samo dvije udruge u pomoć su nam priskočili iz uduge Casoni Vecchi. Donirali su hladnjak i štednjak te odvezli glomazni otpad.

Nismo promijenili svijet, ali pomogli smo promijeniti sudbinu jednoj mladoj ženi. I pomagat ćemo joj i dalje… dok nas treba…

4. odlazak 07.02.2021.
Moja priča – Tomislav Cvar