Moja priča – Tomislav Cvar

Prije 15 godina kupili smo kuću na selu i stvorili sretan dom. Mislili smo da ćemo ovdje provesti život u miru i prirodi, okruženi životinjama. U toj maloj kući je naš sin napravio prve korake, progovorio prvu riječ, iz nje je krenuo u obližnju školu, u njoj smo se svako jutro budili, doručkovali i odlazili na posao… sve do ranog jutra 28.12. kada je cijelo naše područje zatresao jak potres.

Kuća je već tada opasno puknula. Ali sljedeći dan se desilo nešto puno gore… ponovni potres, ovaj put puno jači. U tih nekoliko sekundi srušila se većina svega što smo godinama gradili. Srušili su nam se i snovi i nadanja. Kuća je prejako oštećena i u njoj više ne smijemo nastaviti živjeti.

Sada više ne možemo sami i trebamo vašu pomoć. Kuću moramo izgraditi ispočetka, a za to nemamo dovoljno novaca. Pomozite nam izgraditi nov i siguran dom za naše dijete u kojemu ćemo nastaviti stvarati uspomene. I malom donacijom puno pomažete i postajete dio jedne velike zajedničke priče o humanosti, ljubavi i novom domu.

Hvala svima

Tomislav, Valentina i Juraj Cvar
Nova Drenčina 36
Petrinja

Adaptacija stana uz NSNO i Casoni Vecchi
Moja priča – Jelena iz Siska