Svi Za Stjepana 2

Kao što i u samom naslovu piše otvorili smo novu stranicu u borbi za Stjepanovo zdravlje. Nakon prikupljenih više od 163 000,00 kn u prvoj akciji Stjepanu i obitelji za daljnju rehabilitaciju potrebna su dodatna sredstva. Nažalost ovo nije slučaj koji će se terapijom moći do kraja riješiti već Stjepanu predstoji život pun borbe kroz kojeg neće sigurno ići sam. Uz njega su uvijek njegovi roditelji, a uz roditelje i SVI VI preko akcija koje organiziramo kao udruga.
Humanitarna akcija Svi za Stjepana je otvorena do 01.veljače 2022. godine, a cilj humanitarne akcije je prikupljanje financijskih sredstava u svrhu pomoći obitelji. Za pokretanje akcije ishodilo se rješenje Istarske županije, Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb te otvoren novi zasebni račun za ovu akciju.

19. prosinca 2021. održana je sportsko humanitarnoj manifestacija Božićni dir “Štrika Ferata” u organizaciji Grada Rovinja Sportske zajednice Grada Rovinja-Rovigno i udruge Martišnjak z muštaci u svrhu pomoći našem Stjepanu.
Želimo se zahvaliti organizatorima Sportskoj zajednici Grada Rovinja-Rovigno i Udruzi Martišnjak z muštaci, Gradu Rovinju, Crvenom Križu Rovinj i njihovim volonterima, Savjetu mladih Grada Rovinja-Rovigno, svim učesnicima, volonterima udruge Istra Pomaže i donatorima koji su pomogli u organizaciji, provedbi i realizaciji ove hvalevrijedne manifestacije.

Koristimo priliku za uputiti posebnu zahvalu gradu Rovinju što je iskazao povjerenje prema djelovanju udruge i namjenom sredstava za „našu“ akciju podržao udrugu u nastojanjima da pomogne onima kojima je to potrebno.

U humanitarno sportskoj manifestaciji Božićni đir “Štrika Ferata” prikupljeno je 30.546,35 kuna u svrhu Humanitarne akcije Svi za Stjepana za liječenje/rehabilitaciju Stjepana Budimira i pomoći obitelji Budimir.

Za Petra i Mirjanu
Pomozimo Drenki