Tražimo poslove za Ukrajince

Pružiti smještaj izbjeglicama iz Ukrajine je divna gesta, i svakako svih potičemo da se uključe u što većem broju. No tu ne staje potreba za pomoć. Nakon što su se smjestili kod nas, moramo im pomoći da se uključe u naše društvo i počnu normalno funkcionirati (koliko god je to moguće u datoj situaciji).

S obzirom na navedeno, počeli smo prikupljati ponude za poslove, i spajati ljude iz Ukrajine sa odgovarajućim radnim mjestima. Stoga molimo sve vas koji imate mogućnost zaposliti Ukrajince u vašim obrtima i firmama, da ispunite tablicu s poveznice ispod, kako bismo vas mogli evidentirati, te vas kontaktirati u slučaju da pronađemo ljude s odgovarajućim znanjima.

Za sve vas koji kod sebe imate smještene Ukrajince, molimo da popunite (ili date njima da ispune) drugu tablicu ispod, kako bi mogli pomoći u pronalasku zaposlenja.

Napomena, podatke koje nam šaljete čuvamo i obrađujemo isključivo u svrhu pronalaska poslodavaca za izbjeglice iz Ukrajine. Podaci neće nigdje biti objavljeni javno, i uklonit ćemo ih nakon što potvrdimo da je sve u redu (da su zadovoljni s ponudom radnog mjesta, i da je sve po dogovoru).

Poveznica na tablicu za poslodavce: https://forms.gle/HyM9ymkdWqox6AiT8

Poveznica na tablicu za Ukrajince koji traže posao: https://forms.gle/Ne6n9ASwzYpwWdMb6

Kartice za lakšu komunikaciju s djecom iz Ukrajine
Prvo druženje sa našim gostima iz Ukrajine