Dovršetak 2. dijela akcije “Za malenog Stjepana”

I to je proletjelo. Došao je prvi veljače i zatvorili smo novo poglavlje u borbi za Stjepanovo zdravlje. Ova borba neće se nikada završiti, ali rezultati koje postiže Stjepko sve nas oduševljavaju. Roditelji nisu ni mogli zamisliti bolji početak godine. Sa svoje 4 godine Stjepan je prohodao. Daleko je to od stabilnog i sigurnog hoda ali napreduje iz dana u dan. Naravno uz sve stručne terapije koje dobiva tu je i veliki angažman roditelja koji svakodnevno rade sa njim i drže se uputa liječnika.

Zahvaljujući novom krugu uplata Stjepan će dobiti novu priliku u Zagrebu i nadamo se da će moći koristiti robotiku kako bi maksimalno iskoristio mogućnosti liječenja. No ne odlazi samo u polikliniku Glavić već u hrpu drugih ustanova radi svih problema koje ima.

Ovo sigurno nije posljednja akcija posvećena Stjepanu. Otvarati ćemo ih koliko god bude trebalo i otvoreni smo za sve nove ideje oko načina prikupljanja sredstava za ovu priču. Borba je dugotrajna i bespoštedna, ali trud svih nas može ju u znatnoj mjeri olakšati roditeljima.

U nastavku akcije po prvi puta pokrenuli smo i aukciju putem koje smo prikupili 3 570,00 kn. Velika zahvala ide svim uplatiteljima jer je rijetkost da se nakon završene aukcije uspije naplatiti 100% izlicitiranog, doduše zahvaljujući Kristini Hudak u plusu smo za 100,00 kn jer je umjesto 100,00 uplatila 200,00 i Danka Milašić koje je platila izlicitirane boce, a boce namijenila za drugu aukciju!

Na kraju nikako ne možemo biti nezadovoljni sa konačnim rezultatom ovog dijela akcije koji iznosi 106 221,35 kn ili zajedno sa prvim dijelom ukupno 269 499,35 kn !!!

Jedno veliko hvala svima na pomoći !!!

Dovršetak akcije “Novi Početak”
Završetak akcije za Drenku i Kristinu