Kraj uspješne akcije #ZajednoZaStjepana

10.lipnja krenuli smo sa prvom objavom vezanoj uz Stjepana, 14. lipnja izašli u javnost i pokrenuli prikupljanje sredstava iako nismo još imali službenu akciju ni zasebni račun. Nismo bili optimisti jer već 21. lipnja je Stjepan kretao s terapijama, ali olakotna okolnost je bila da se može plaćati iz tjedan u tjedan. Krenuli smo polako, skromno i puni vjere u ljude. Vjera koja nam se kasnije vratila na najbolji mogući način. Nakon samo 16 dana uspjelo se prikupiti više od zacrtanih 150 000,00 kn.

Trudili smo se biti maksimalno transparentni u vrijeme prikupljanja i to ćemo nastaviti sada u vrijeme trošenja. Ono čime se već sada morate ponositi je da ste svojim uplatama Stjepanu omogućili ne samo potrebno liječenje u poliklinici Glavić već i niz pregleda koje si roditelji jednostavno prije nisu mogli priuštiti, a koji su bitni za daljnji napredak našeg mališana.

Svi računi kako se plaćaju biti će javno objavljeni, sve transakcije biti će vidljive do utroška zadnje lipe. Transparentnost nije floskula koju ponavljamo već zakon po kojemu gradimo ovu udrugu tražeći Vaše povjerenje.
No krenimo redom.

Akcija je službeno odobrena 06.07.2021.g tj. 6 dana nakon što smo završili sa prikupljanjem novaca. Ovom prilikom kao predsjednik udruge želim se zahvaliti gospodinu Milanu Sekušaku na savjetima, pomoći, ali i strpljenju prilikom realizacije papirologije za akciju. Kada Vam netko iz državne uprave šalje službene mailove debelo iza kraja radnog vremena to se mora istaknuti, jedno veliko HVALA!!!!

Otvaranjem zasebnog računa odmah smo pokrenuli prebacivanje sredstava jer je istog dana pristigao i toliko željeni suncobran za kolica.

8.07.2021.g prebačeno je na zasebni račun 154.762,38 kn Što je nešto manje od „službeno vođene statistike“, ali očito nam se potkrala pokoja greška u noćnom prebrojavanju uplata. Ne skrivamo se i ne bježimo od toga. Uplate još pristižu pa će cifra biti još veća.

Iznos od 13 423,24 kn bilo je potrebno posebno odobrenje za prijenos sredstava je nisu bile uplate sa napomenom „Za Stjepana“ , ali morali smo i to prebaciti kako bi bili pošteni i odgovorni iz razloga jer smo sigurni da su te uplate bile namijenjene upravo njemu. Odobrenje u nastavku

Dragi naši, oprostite ako smo na trenutke bili možda i malo dosadni, ali vjerujemo da shvaćate zašto. Zahvaljujući Vama mali Stjepan ima novu veliku šansu za normalniji život, a mi snage i volje za daljnje borbe.

Novčane donacije udrugama u humanitarne svrhe
Humanitarni projekt za Udrugu za zaštitu životinja Anima Dvor