Humanitarni projekt za Udrugu za zaštitu životinja Anima Dvor

“Nemam vise snage ni volje zicat i prosit…ukratko 35 kg hrane minimalno pojedu psi sto je vise od 200 kuna dnevno plus pomoc 150 kuna , pomnozeno sa 30 dana , samo osnovni troskovi u mjesecu ..skoro 100 zivotinja , uglavnom trebam pomoc, uvijek i opet i hvala vam svima koji uplacujete i pomazete nam da prezivljavamo.

Iskreno ja sam strasno umorna od te nesigurnosti i konstatnog moljakanja i prosenja , da zanemarim fizicki umor ,sve sam ulozila ovde, puno svog novca i vaseg , a sve vise razmisljam da sam napravila veliku gresku…”

Ovo je samo dio objave Ivane iz udruge “Anima Dvor”. Iz osobnog iskustva znam koliko se teško izboriti za donacije ovdje kod nas u Istri kada su u pitanju životinje, a u Općini kao što je Dvor puno teže zbog neimaštine koja gore vlada pogotovo od potresa.

Najavili smo već ovu akciju u suradnji sa Unity TWG koji nažalost zbog epidemioloških razloga nisu ni mogli u miru odraditi predstavu, ali akcija ide dalje. U toku je ugovaranje donacije od 200tinjak deka koje će psima itekako dobro doći no trebaju nam još hrana i/ili novčane donacije. U prvoj polovici 9 mjeseca odlazimo gore i tražimo Vašu pomoć da deke ne budu jedina donacija.

Tko želi, uplate sa napomenom “Anima Dvor” može izvršiti direktno na račun udruge:

IBAN: HR0923600001102913973

ISTRA POMAŽE

Tomassinijeva 12, Pula

model „HR00“ i poziv na broj „OIB UPLATITELJA“.

Ako želite predati donaciju javite se na broj telefona 0921695425 Damir i sve ćemo se dogovoriti

Prikupljamo sljedeće:

  • Hrana za pse
  • Hrana za mačke
  • Ampule
  • Deke ( bez punjenja da psi ne naprave nered)

Stožer je dozvolio da se predstava održi u Šijanskoj šumi. Više informacija pročitajte na Facebook stranici ovdje.

Kraj uspješne akcije #ZajednoZaStjepana
NK Jadran – Poreč i Istra Pomaže za P.T.O. Klementina