Medicinska pomoć za Ukrajinu

Pokretanjem nove akcije cilj nam je i dalje pomagati Ukrajincima koji se nalaze na području RH, ali naravno i prijevozom donacija u samu Ukrajinu.

Prije početka same akcije unaprijed smo dogovorili prostor za pohranjivanje donacija i smještaj za jednu osobu koja bi otišla gore u ime udruge. Sklopili smo više partnerstva sa raznim udrugama na terenu putem kojih smo osigurali lakšu i točniju distribuciju humanitarne pomoći direktno ljudima u ruke i bez prijevoza u sabirne centre. Upravo iz tog razloga sa liječnikom na terenu i dogovorili smo izradu medicinskih kutija koje će se dijeliti osobama kao priručne male apoteke za najpotrebnije lijekove.

Napravilo se u suradnji sa LJEKARNOM mr.ph. LISJAK dvije vrste paketa. Jedan za odrasle i jedan za djecu, a sadrže sljedeće:

ZA ODRASLE:

 1. Lekadol film tablete od 500 mg
 2. Ibuxin radpid
 3. Gel za opekline
 4. Komprese
 5. Gazu
 6. Carboactive kapsule
 7. Septolete duo
 8. Alkohol
 9. Betadine otopina
 10. Toplomjer
 11. Mikropora traka

UKUPNA VRIJEDNOST PAKETA 251,99 kn

ZA DJECU:

 1. Lupocet tablete
 2. Neurofen sirup
 3. Tantum verde sprej
 4. Rehidromiks
 5. Sterymar baby
 6. Linex baby
 7. Toplomjer

UKUPNA VRIJEDNOST PAKETA 244,28 kn

Na ovaj način uplatom od 250,00 kn uistinu činite ogromnu razliku jer ono što je nama trenutno na dohvat ruke Ukrajincima je teško nabaviti. Pozivamo Vas da podržite našu akciju te proširite ovu informaciju kako bi ovakvi paketi došli do čim većeg broja osoba u potrebi. Slike sa predaja paketa ćemo redovito objavljivati te na taj način vam pokazati i dokazati da se uredno distribuiraju, a prema želji donatora na kutiju može i nešto osobno napisati kako bi bio uvjeren da je to upravo njegova donacija.

Nova službena akcija Udruge „Svi za Ukrajinu“
Rezime akcija i inicijativa za pomoć Ukrajincima u Ukrajini i izvan nje