Pomozimo Drenki – Nastavak Akcije

Već smo najavili sastanak sa gradonačelnikom Poreča vezanog uz problematiku gospođe Drenke. Moramo priznati da od početka ove akcije, uglavnom od Porečana, dobili bi uvijek isto pitanje : „Šta grad ne može pomoći?“ Nije to bilo u podrugljivom ili ironičnom tonu, već su se čudili. Ono što smo od samog početka imali sa gradom je otvorena komunikacija sa gradonačelnikom koja je danas dobila i neke prve zaključke.

Gospođa Drenka je već dulje vrijeme korisnica raznih programa i jednokratnih pomoći koje je isplatio grad, no naravno obzirom na njenu situaciju to joj nije dovoljno. Ono što nas najviše veseli je to da je grad Poreč spreman sufinancirati smještaj Drenki u privatnom smještaju. Udruga je prikupila određena sredstva zahvaljujući Vašim uplatama 4 350,00 kn od čega je prekjučer potrošeno 151,72 kn u Lidlu Poreč za 6 litara mlijeka i 20 kg praška za rublje.

Ono što je sad najhitnije je potražiti stančić na području Poreča u koji ju možemo useliti. Udruga će ga opremiti, prefarbati, što god treba.

Javite nam ako imate nešto za iznajmit ili poznajete nekoga da ne ulažemo u baraku u kojoj trenutno živi.

Prvi članak o Drenki možete pročitati ovdje.

Podaci za uplatu donacije:

OPIS PLAĆANJA: Pomozimo Drenki

IBAN: HR0923600001102913973

ISTRA POMAŽE

Tomassinijeva 12, Pula

model „HR00“ i poziv na broj „OIB UPLATITELJA“.

OIB: 44641956523

Donaciju možete izvršiti i tako da skenirate 2D barkod iz Vašeg mobilnog bankarstva

Istra Pomaže - HUB3A

Hvala Vam za svaku Vašu uplatu!

Novi dom za Dražena
Svi Za Stjepana – Nastavak Akcije